Svieste kepti smidrai
Nesudėtinga ir skanu
Jums reikės:
500 gramų smidrų
50 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
1 saujelės svogūnų laiškų
1 žiupsnelisdruskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 20 MIN.
1.Šparagus nuplauti, gerai nuvarinti. Nulaužti sumedėjusius smidrų galiukus
2.Česnaką ir svogūnų laiškus smulkiai sukapoti.
3.Keptuvėje ant kiek aukštesnės nei vidutinė kaitros ištirpinti sviestą. Apkepti česnaką keliolika sekundžių, kol paskleis švelnų aromatą.
4.Į keptuvę dėti smidrus, vis vartant, apkepti kelias minutes. Berti svogūnų laiškus, apkepti dar kelias sekundes. Pagardinti druska ir pipirais. Skanaus!