Svieste kepti smidrai

Nesudėtinga ir skanu

7/20/20211 min read

green vegetable on stainless steel tray
green vegetable on stainless steel tray

Jums reikės:

500 gramų smidrų

50 gramų  sviesto

2 skiltelės česnako

1 saujelės svogūnų laiškų

1 žiupsnelisdruskos

1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų


PARUOŠIMO BŪDAS:

PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 20 MIN.

1.Šparagus nuplauti, gerai nuvarinti. Nulaužti sumedėjusius smidrų galiukus

2.Česnaką ir svogūnų laiškus smulkiai sukapoti.

3.Keptuvėje ant kiek aukštesnės nei vidutinė kaitros ištirpinti sviestą. Apkepti česnaką keliolika sekundžių, kol paskleis švelnų aromatą.

4.Į keptuvę dėti smidrus, vis vartant, apkepti kelias minutes. Berti svogūnų laiškus, apkepti dar kelias sekundes. Pagardinti druska ir pipirais. Skanaus!